МЕНЮ

ВИЕ ИМАТЕ БИЗНЕС - НИЕ ГО ПРЕВРЪЩАМЕ В БРАНД

Цялостни уеб решения за ефективно онлайн присъствие

Уеб дизайн

СТАТИЧЕН УЕБСАЙТ

Изработка на статичен уебсайт с адаптивна структура и изчистен HTML+CSS+JS код. Подходящ за малки сайтове с редки промени по съдържанието или за стартиращ малък бизнес. Оригинален дизайн и версии за телефон, таблет и лаптоп.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Уеб дизайн

ДИНАМИЧЕН УЕБСАЙТ

Предлагаме изграждане на динамични уебсайтове с WordPress, наложил се на пазара като най-качествената и добре оптимизирана CMS (Control Management System) система за клиенти, които държат сами да променят съдържанието.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Дизайн на онлайн магазин

ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН

Изработване на висококачествени адаптивни онлайн магазини с Wordpress - WooCommerce или OpenCart, в зависимост от нуждите на клиента. Електронен магазин с всички необходими функционалности и видео обучение. Възможност и за изготвяне на напълно "къстъм" решения и онлайн платформи.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Поддръжка

ПОДДРЪЖКА НА УЕБСАЙТ

Поддръжка на почти всички видове проекти. Поддръжката е изключително важна за правилното и качествено актуализиране и качване на информация в страниците Ви. Включва всичко свързано с безпроблемната работа на уебсайта.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Графичен дизайн

ИЗРАБОТКА НА БАНЕР

Изработваме статични банери и графични изображения, които показват съдържание от Вашата или друга интернет страница.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Графичен дизайн

ИЗРАБОТКА НА ЛОГО

Дизайнът на лого е изключително важен за всяка фирма, тъй като представя бранда. Изработваме лога за всеки бизнес, както и консултираме клиентите за правилната насока на дизайна.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Видео / Анимация

РЕКЛАМНО ВИДЕО

Подсилете онлайн присъствието си и ангажирайте повече хора с публикациите си чрез рекламно видео, което да ползвате като допълнителен маркетинг инструмент за Facebook и Instagram.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Видео / Анимация

АНИМАЦИОННО ВИДЕО

Зарадвайте любим човек с подарък анимационен клип или пък поръчайте изработка на анимационно видео, което да ползвате за социалните мрежи или като реклама по ТВ.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Нека изготвим заедно успешна стратегия за Вашия проект.

FACEBOOK МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА

Ние се грижим за Вашата реклама във Фейсбук, създаваме оптимизации на кампаниите, за да бъде посещаван Вашият сайт за възможно най-ниска цена на клик. При определен от Вас месечен бюджет.

FACEBOOK МАГАЗИН / СТРАНИЦА

Бързо и ефективно създаване и администриране на страница или магазин във Фейсбук. Прехвърляне и интеграция на всички артикули от действащ онлайн магазин към продуктите във Фейсбук страница.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Искате първа страница в Гугъл? Ние можем да Ви помогнем.

МОДУЛИ ЗА OpenCart / Wordpress

Ние създаваме и разработваме модули за всяка допълнителна функционалност, от която се нуждаете за платформите OpenCart и Wordpress.

ИЗРАБОТКА НА ФЛАЕРИ / БРОШУРИ

Графичен дизайн на рекламни материали - визитки, плакати, брошури, флаери и др.

SSL СЕРТИФИКАТ

SSL сертификатът печели доверието на потребителите и им осигурява сигурност и спокойствие при въвеждане на конфиденциална информация във Вашия сайт.