МЕНЮ

УЕБ И БИЗНЕС КОНСУЛТАЦИИ

Клише или не, смело можем да кажем, че в 21-ви век не си ли в интернет, не съществуваш. Това важи с особено сила за безнеса. А да присъстваме максимално ефективно в уеб пространството, си е предизвикателство. Технологиите се развиват динамично, а интернет почти светкавично. Затова е толкова важно да сме способни да отговорим подобаващо на този напредък. За да сме успешни онлайн, трябва да комбинираме различни познания за уеб, маркетинг, комуникации, както и да владеем до съвършенство социалните мрежи.

В отговор на търсенето и вярвайки, че притежаваме необходимото, за да Ви превърнем в успешни и уникални в интернет, създадохме STELIYAN. Тук сме, защото вярваме, че държим ключа за целите на Вашия бизнес. Събрахме специалисти с категорични умения в своята област и имаме удоволствието да Ви предложим богата гама от услуги на високо ниво. Занимаваме се с бизнес и уеб консултации, с които да Ви помогнем да изградите ефективни стратегии за успешна реализация в интернет. С наша помощ Вашият бизнес ще се изкачи на едно ново ниво, което ще ви направи още по-конкурентоспособни там, където е бъдещето, а именно в „мрежата“.

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ЦЕЛИТЕ

Разбираме целите и нуждите на Вашето онлайн присъствие в среща на живо или посредством формите за запитване в настоящия сайт.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

АНАЛИЗ И ПЛАНИРАНЕ

Правим подробен анализ на онлайн средата и Вашето представяне. Планираме необходимите дейности за постигане на Вашите цели.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ИЗГОТВЯНЕ НА СТРАТЕГИЯ

Изготвяме цялостна стратегия за Вашето ефективно онлайн присъствие, която включва представянето Ви като сайт и в социалните мрежи.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ИЗПЪЛНЕНИЕ

Правим подробен график на дейностите, които трябва да се изпълнят и Ви помагаме да ги реализирате.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

КОНТРОЛ И ПОДДРЪЖКА

Следим за изпълнението и резултатите. Правим регулярен анализ на свършената работа и как тя изпълнява първоначално зададените цели.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Нашите клиенти са нашата гордост